[layerslider_vc id=”1″]

Totemuri

Uky Advertising

Totemuri

Aceste semne publicitare sunt constructii independente, de sine statatoare, realizate din structuri metalice cu talpa de sustinere sau fixate in beton. Acestea sunt caracterizate de verticalitate si eleganta si pot avea diferite forme si dimensiuni. Ele pot fi cu fete curbe sau drepte, pot avea diverse inaltimi si latimi, geometria acestora luand forme de la paralelipiped pana la prisme triunghiulare.
Finisajele lor pot fi realizate din diverse materiale, in functie de rezistenta dorita si pot fi personalizate in functie de grafica aleasa de client. De asemenea, se pot adauga la cerere litere volumetrice, iluminare cu sisteme electrice complexe, senzori de lumina, neoane, etc. Realizarea acestora se face cu profile speciale de aluminiu sau otel, cu fete din materiale precum: alucobond, stiplex, poliplan, policarbonat, dibond.
Totemurile se folosesc acolo unde spatiul stradal este aproape inexistent sau exista o distanta mare intre zonele de trafic, fie el pietonal sau rutier. Un exemplu elocvent in acest caz sunt benzinariile, hotelurile, cladirile de birouri. De asemenea, totemurile pot fi folosite si la interior in sedii de firme, banci, hoteluri, spitale, restaurante, showroom-uri, etc.

Parteneri

Testimoniale