[layerslider_vc id=”1″]

Inscriptionari auto

Uky Advertising

Inscriptionarea / colantarea auto

Inscriptionarea autovehiculelor este una dintre cele mai utilizate metode de publicitate de catre clienti. Astfel, firma isi poate crea o imagine puternica pe piata si usor recognoscibila.
Puteti inscriptiona orice tip de autovehicul (autoturisme, autoutilitare, camioane), in functie de preferinte: in intregime, daca doriti un design unic si aparte, sau doar numele firmei.
Inscriptionarea se executa cu autocolant Oracal sau 3M, lucios sau mat, din PVC sau cu folie carbon. Acest autocolant se gaseste intr-o gama foarte larga de culori si este rezistent la apa si la conditiile de mediu nefavorabile.
Autocolantul poate fi decupat la cutter plotter sau printat in policromie, astfel ajungand la o calitate maxima de 1440 DPI. De asemenea se poate lamina pentru a-i spori rezistenta la exterior.
Pentru colantari simple, decorarea se poate executa la sediul beneficiarului. De asemenea veti beneficia de asistenta grafica gratuita.

Colantarea auto se face dintr-o singura bucata, acoperind in totalitate autoturismul, evitand pe cat se poate imbinarile.
Autocolantul folosit este special de exterior (Oracal 651 sau 641), dispune de o gama foarte variata de culori si are o garantie de 5 ani. De asemenea, autocolantul poate fi printat in policromie la rezolutia maxima de 1440 dpi, optinand astfel imagini foarte clare ce pot fi transpuse pe autoturism.
Colantarea auto este recomandata firmelor de taxi, persoanelor ce doresc o schimbare a culorii autoturismului, etc. De asemenea, daca se doreste protejarea vopselei originale se poate colanta autoturismul in folie transparenta lucioasa.

Parteneri

Testimoniale